Ochutnejte u nás tradiční zvěřinové a dýňové speciality

Ochutnejte u nás tradiční zvěřinové a dýňové  speciality

Restaurace Bozeňov v Dolním Bušínově je známá svou domácí kuchyní. Náš šéfkuchař vaří vždy z čerstvých a sezónních potravin. Ne jinak tomu bude i u aktuálně připravovaného menu na téma zvěřiny a dýní. Srdečně vás zveme k nám na Bozeňov ve dnech 21.10. - 30.10. 2016 kdy můžete speciality ochutnat a relaxovat ve wellness našeho hotelu.

Rezervujte si včas stůl v naší restauraci na tel. 583 411 299 nebo 580 582 607 nebo prostřednictvím e-mailu na adrese recepce@bozenov.cz. Těšíme se na vás!

ZVĚŘINOVÉ A DÝŇOVÉ MENU

Polévky
0.25l Dýňový krém s červenou čočkou a piniovými ořechy
0.25l Zvěřinový vývar s masem, knedlíčky, zeleninou a nudlemi

Hlavní chody
150g Zvěřinový guláš s feferonkou a cibulí, bramboráčky
150g Srnčí ragů na smetaně s houbami, karlovarský knedlík
120g Bažantí prsíčka grilovaná v anglické slanině, dýňové zelí, slaninovo-krupicové noky
150g Kančí řízek s česnekem a bylinkami, šťouchané brambory se škvarky a cibulkou, pikantní salát z kysaného zelí
120g Kančí panenka s bramborovo dýňovým pyré a salátem z pečené červené řepy

Dezerty
1ks Dýňový koláč s ořechy a zmrzlinou
3ks Švestkové knedlíky s mákem a přepuštěným máslem

Zpět

Rekonstrukce penzionu na hotel a vybudování doprovodné infrastruktury v rekreačním středisku Bozeňov
reg. č. projektu: CZ.1.12/3.3.00/41.02006

Tento projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj, resp. Regionálního operačního programu Střední Morava. PARTNER PRO VÁŠ ROZVOJ

aktuálně
flag cz flag en